ISMOD II Plus

2,590 den.

Spastroje
SKU: N/A

ISMOD II Plus është modeli më unik i gamës sonë.

Përshkrim

ISMOD II Plus është modeli më unik i gamës sonë me mundësinë e ndarjes së seancës së konsumit me një person tjetër.

ISMOD II Plus mbajtësit klikohen përsëri në karikues duke përdorur magnet, duke i mbajtur të sigurt në vend. Me njërin nga mbajtësit mund të shijoni dy seanca radhazi dhe më pas ndërsa karikohet bosh, keni mundësinë ta shijoni sërish në dy seancat e ardhshme me të dytin.

Kapaciteti: nga 24 në 28 konsume për pajisje të karikuar

Kohëzgjatja e një konsumi: deri në 14 fryrje ose 260 sekonda

Koha e karikimit: 1.5 orë për baterinë kryesore dhe 5 minuta për pajisjen ngrohëse

Pesha: 104.5 g

Përmasat: 10.1 x 5.5 x 2.1 cm 

Bateria: 2600 mAh

Informacion shtesë

ISMOD II Plus Ngjyra

E bardhë, Vjollcë, Royal e Kaltër, E kuqe, E zezë

To top