ISMOD Mini

600 den.

Spastroje
SKU: N/A

ISMOD Mini është modeli më i lehtë dhe më inovativ i gamës sonë.

Përshkrim

ISMOD Mini është modeli më i lehtë dhe më inovativ në gamën tonë me një funksion vetëpastrimi dhe heqje të lehtë të kokës me një buton të thjeshtë rrëshqitës në anë të pajisjes.

Ashtu si ISMOD Nano, ISMOD Mini ka opsionin për të rregulluar intensitetin e ngrohjes ndërmjet të ulët/të mesëm/të lartë.

Kapaciteti: 10+ fishekë duhani jo të djegshëm

Koha e pirjes së duhanit: 15 konsume ose 300 sekonda

Koha e karikimit: 1.5 orë

Pesha: 40g – një nga pajisjet më të lehta në treg

Përmasat: 8.2 x 2.5 x 1.9cm

Bateria: 900 mAh, 3.7 V

 

Informacion shtesë

ISMOD Mini Color

Bezhë, Vjollcë, Ari-rozë, Jeshile Myshk, Hiri, E kaltër

To top