ТВОИТЕ ОМИЛЕНИ УРЕДИ СО СУПЕР ПОНУДИ!

прв кат

Дознај повеќе

Производот не е без ризик бидејќи ослободува никотин кој предизвикува зависност. Само за полнолетни.

е технологија со контрола на загревање што го загрева тутунот без согорување!

користи вистински тутун, а не течен, што дава вистинско искуство/уживање со загревање на тутунот, а не со негово согорување.

Дознај повеќе
Поддршка
Провери сега
To top