ISMOD е визија за подобар начин на уживање во вистински вкус на тутун без непријатности како што се пепелот и чадот. Уредот е алтернативен производ за полнолетни пушачи.

ISMOD создава над 90% помалку штетни состојки наспроти цигарите.

*Напомена: „над 90%“ се однесува на просечното намалување на нивото на широкиот спектар штетни и потенцијално штетни состојки (исклучувајќи го никотинот), а во споредба со чадот од традиционалната цигара.

ISMOD е иновативна технологија на уред со контрола на загревање што го загрева тутунот без согорување!

ISMOD уредите користат патрони од несогорлив тутун, заменувајќи ја употребата на традиционалните цигари.

ISMOD не го согорува, туку го загрева тутунот, а со тоа не создава чад!

ОТКРИЈТЕ ЈА РАЗЛИКАТА!

To top