Објавено на 26 мај, 2023

НОВИ, НАМАЛЕНИ цени на вашите омилени ISMOD уреди!

Одлични вести за возрасните консументи кои размислуваат да ги сменат старите навики и да применат нови производи од несогорлив тутун: ISMOD сега има нови намалени цени на своите најпопуларни и најбарани уреди ISMOD Nano и ISMOD Mini!

Која е новата цена на најбарaните уреди на пазарот?

Moќниот ISMOD Nano отсега е достапен за 900 денари, а практичниот Mini може да биде Ваш за само 600 денари!

Повелете тука, на ismod.mk, или во ГТЦ, во ISMOD Store!

Објавено на 9 март, 2023

ISMOD MINI достапен – СЕГА!

Со супер тематска забава организирана во ISMOD Store, скопјани пред неколку дена имаа можност да се запознаат со новиот ISMOD Mini уред за загревање тутунски производи.  

Убавата атмосфера со одлична музика, го поткрена расположението на присутните кои имаа можност одблиску да се запознаат со најуникатниот уред од познатиот бренд. 

ISMOD следејќи ги трендовите и одговарајќи на предизивиците кои ги носи новото модерно време го создаде впечатливиот Mini уред кој е веќе во продажба online преку ismod.mk страната, како и во ISMOD Store во ГТЦ, приземје.

Со неодоливиот дизајн, достапен во повеќе бои, и со своите 40 грама, Mini е најлесниот уред на пазарот. Воедно, тој претставува одлична и примамлива прилика за сите возрасни консументи кои сакаат да ги заменат традиционалните цигари со нов иновативен уред кој не испушта штетен чад, не мириса и не прави пепел. 

Објавено на 9 февруари, 2023

ISMOD Store во Градски Трговски Центар, Скопје

Се отвори првото продажно место на ISMOD, а со тоа и единственото во нашата земја за продажба на Уреди за загревање патрони од несогорлив тутун!

ISMOD Store се наоѓа во центарот на Скопје, во ГТЦ на приземје, во коридорот према кафулињата, веднаш спроти влезот на административните канцеларии на ГТЦ.

Претставува продажен простор за консултација и потребни информации за Уредите ISMOD, како и за овој тип на консумација тутунски производи за возрасни. Но, исто така овој простор е и концептуален, каде сите заинтересирани имаат можност слободно да го користат за работа или учење, а тимот на ISMOD Store ќе ви помогне и во реализација на вашата изложба, работилница, промоција и сличен вид настани – бесплатно!

А да, и pet friendly сме! 

Објавено на 3 февруари, 2023

ISMOD Store наскоро!

На 08.02.2023(среда) се отвора првиот презентациски-продажен салон во центарот на Скопје, во ГТЦ!

ISMOD Store, покрај комерцијалниот аспект, ќе има и друга димензија!

Направен е како пријатно ново градско катче, каде што сите намерници во пријатна атмосфера ќе имаат можност да испијат раат кафе, слободно да го користат просторот за работа, учење или добра книга, а тимот на ISMOD ќе ви помогне во реализација на вашата изложба, работилница, промоција и сличен вид настани. И тоа бесплатно!

Повелете!

To top