ISMOD është një vizion për një mënyrë më të mirë për të shijuar shijen e vërtetë të duhanit pa shqetësime si hiri dhe tymi. Pajisja është një produkt alternativ për duhanpirësit e rritur.

ISMOD krijon mbi 90% më pak përbërës të dëmshëm në krahasim me cigaret.

*Shënim: “mbi 90%” i referohet uljes mesatare të nivelit të një game të gjerë përbërësish të dëmshëm dhe potencialisht të dëmshëm (me përjashtim të nikotinës) krahasuar me tymin tradicional të cigareve.

ISMOD është një teknologji inovative e pajisjes së kontrollit të ngrohjes që ngroh duhanin pa djegur!

Pajisjet ISMOD përdorin fishekë të duhanit të pa djegshëm, duke zëvendësuar përdorimin e cigareve tradicionale.

ISMOD nuk digjet, por ngroh duhanin, duke mos krijuar tym!

ZBULONI NDRYSHIMIN!

To top