НОВИ, НАМАЛЕНИ цени на вашите омилени ISMOD уреди!

Одлични вести за возрасните консументи кои размислуваат да ги сменат старите навики и да применат нови производи од несогорлив тутун: ISMOD сега има нови намалени цени на своите најпопуларни и најбарани уреди ISMOD Nano и ISMOD Mini!

Која е новата цена на најбарaните уреди на пазарот?

Moќниот ISMOD Nano отсега е достапен за 900 денари, а практичниот Mini може да биде Ваш за само 600 денари!

Повелете тука, на ismod.mk, или во ГТЦ, во ISMOD Store!

To top