ISMOD Pop-up StoreNë Shkup City Mall!

Nga data 1 nëntor 2023 hapet pika e re e shitjes ISMOD, në Shkup City Mall. Në katin e 1-rë, sipër marketit Ramstore, ekipi i ekspertëve ISMOD ju pret për të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me pajisjet e teknologjisë më të fundit për ngrohjen e fishekëve të duhanit të padjegshëm.

Në ISMOD Pop-up Store do të keni mundësinë të njiheni nga afër me II Plus, Nano, Mini dhe NMate dhe të merrni të gjitha ofertat që kemi për ju!

Ju presim!

To top