Botuar më 26 maj, 2023

Çmime TË REJA DHE ME ZBRITJE të pajisjeve Tuaja të preferuara ISMOD!

Ne kemi lajme të shkëlqyera për konsumatorët e moshës madhore: ISMOD tani ofron çmime të reja dhe me zbritje të pajisjeve më të njohura dhe më të kërkuara ISMOD Nano dhe ISMOD Mini!

Cili është çmimi i ri i pajisjeve më të kërkuara në treg?

I fuqishmi ISMOD Nano tashmë ofrohet me një çmim prej 900 denarë, ndërsa pajisja praktike Mini mund të bëhet e Juaja për vetëm 600 denarë!

Urdhëroni në ismod.mk ose në Qendrën tregtare të qytetit, në ISMOD Store!

Botuar më 9 mars, 2023

ISMOD MINI në dispozicion – TANI!

Para disa ditësh, me një aheng super tematik të organizuar në dyqanin ISMOD, shkupjanët patën mundësinë të njihen me pajisjen e re ISMOD Mini për ngrohjen e produkteve të duhanit.

Atmosfera e këndshme me muzikë të shkëlqyer ngriti humorin e të pranishmëve të cilët patën mundësinë të njiheshin nga afër me pajisjen më unike të markës së njohur.

Duke ndjekur trendet dhe duke iu përgjigjur sfidave që sjell epoka e re moderne, ISMOD ka krijuar pajisjen mbresëlënëse Mini e cila tashmë është në shitje online përmes faqes ismod.mk, si dhe në dyqanin ISMOD në QTQ, kati përdhesë.

Me dizajnin e tij të parezistueshëm, i disponueshëm në disa ngjyra dhe me 40 gramët e tij, Mini është pajisja më e lehtë në treg. Në të njëjtën kohë, ai përfaqëson një mundësi të shkëlqyer dhe joshëse për të gjithë konsumatorët e rritur që duan të zëvendësojnë cigaret tradicionale me një pajisje të re inovative që nuk lëshon tym të dëmshëm, nuk mban erë dhe nuk prodhon hi.

Botuar më 9 shkurt, 2023

Dyqani ISMOD në Qendrën Tregtare të qytetit, Shkup

Është hapur pika e parë e shitjes ISMOD, e vetmja në vendin tonë për shitjen e aparaturave për fishekët e ngrohjes prej duhanit të padjegshëm!

Dyqani ISMOD gjendet në qendër të Shkupit, në QTQ në katin përdhesë, në korridorin drejt kafeneve, mu përballë hyrjes së zyrave administrative të QTQ-së.

Ai përfaqëson një hapësirë shitjeje për konsultime dhe informacione të nevojshme për pajisjet ISMOD, si dhe për këtë lloj konsumi të produkteve të duhanit për të rriturit. Por kjo hapësirë është edhe konceptuale, ku të gjithë të interesuarit kanë mundësi ta shfrytëzojnë lirisht për punë apo studim, dhe ekipi i ISMOD Store do t’ju ndihmojë gjithashtu në realizimin e ekspozitës, workshop-it, promovimit dhe eventeve të ngjashme – falas. !

Dhe po, ne jemi gjithashtu miqësorë me manarët!

Botuar më 3 shkurt, 2023

ISMOD Store vjen së shpejti!

Me datë 08.02.2023 (e mërkurë) hapet ekspozita e parë prezantuese-shitëse në qendër të Shkupit, në Qendrën Tregëtare të Qytetit!

ISMOD, Store përveç aspektit komercial, do të ketë edhe një dimension tjetër!

Është bërë si një kënd i këndshëm i ri i qytetit, ku të gjithë të interesuarit për një atmosferë të këndshme do të kenë mundësinë të pinë kafe, të përdorin lirshëm hapësirën për punë, studim apo një libër të mirë, dhe ekipi ISMOD do t’ju ndihmojë në realizimin e ekspozitën tuaj, mbledhjen e punës, promovimin dhe ngjarje të ngjashme. Dhe kjo është falas!

Urdhëroni!

Botuar më 15 dhjetor, 2022

Dhuratë NMate në SCM!

Nga sot, 15 dhjetor 2022 deri më 10 janar 2023, ejani në pikën e shitjes së ISMOD në Skopje City Mall dhe merrni dhuratë një pajisje NMate!

 

NMate është një nga ngrohësit më të veçantë të fishekëve të duhanit jo të djegshëm në treg. Thjesht futja e fishekut të padjegshëm të duhanit njihet nga NMate dhe pajisja aktivizohet vetë, duke filluar seancën.

 

Nxitoni, sasitë janë të limituara!

Botuar më 14 dhjetor, 2022

Pika e hapur e shitjes SCM!

Duke filluar nga nesër, 15 dhjetor 2022, ISMOD hap dyqanin e parë Pop-up në Skopje City Mall!

 

Ejani dhe mësoni rreth ngrohësve tanë me fishekë të duhanit jo të djegshëm dhe mësoni më shumë për të gjitha ofertat që kemi për të ofruar!

 

Ne ndodhemi në katin e parë, tek LC Waikiki.
Ju presim!

Botuar më 26 shtator, 2022

Nano, një risi në treg!

Pas ardhjes së pajisjes ISMOD II Plus në tregun e Maqedonisë, ju prezantojmë ISMOD Nano.

Me 49 gram, ky është ngrohësi i vetëm më i lehtë për fishekët e duhanit jo të djegshëm dhe peshon dy herë më shumë se të gjithë të tjerët.

ISMOD Nano ka opsionin për të rregulluar intensitetin e ngrohjes ndërmjet të ulët/mesatar/të lartë dhe heq fishekun me një buton të thjeshtë rrëshqitës në anë të pajisjes.

Botuar më 24 shtator, 2022

II Plus është këtu!

ISMOD II Plus është modeli më unik i gamës ISMOD me mundësinë e ndarjes së seancës së konsumit me një person tjetër.

Montimet ISMOD II Plus klikohen përsëri në karikues duke përdorur magnet, duke i mbajtur të sigurt në vend. Me njërin nga mbajtësit mund të shijoni dy seanca radhazi dhe më pas ndërsa karikohet bosh, keni mundësinë ta shijoni sërish në dy seancat e ardhshme me të dytin.

Botuar më 21 shtator, 2022

ISMOD ka ardhur

Për herë të parë në vendin tonë, inovacion dhe teknologji e avancuar në pajisjet unike për ngrohjen e fishekëve nga duhani jo i djegshëm ISMOD!

Pajisjet ISMOD si dhe të gjithë aksesorët shoqërues dhe të nevojshëm, përdoruesit e rritur të duhanit dhe produkteve të duhanit do të mund t’i kërkojnë ato në të gjitha rrjetet e shitjeve, pikat e karburantit, dyqanet individuale dhe kioskat në të gjithë vendin.

Pajisjet ISMOD janë të destinuara për të gjithë ata që janë të gatshëm të ndryshojnë diçka për mirë. Ndonjëherë shprehitë, dhe ndonjëherë vetë!

To top