Çmime TË REJA DHE ME ZBRITJE të pajisjeve Tuaja të preferuara ISMOD!

Ne kemi lajme të shkëlqyera për konsumatorët e moshës madhore: ISMOD tani ofron çmime të reja dhe me zbritje të pajisjeve më të njohura dhe më të kërkuara ISMOD Nano dhe ISMOD Mini!

Cili është çmimi i ri i pajisjeve më të kërkuara në treg?

I fuqishmi ISMOD Nano tashmë ofrohet me një çmim prej 900 denarë, ndërsa pajisja praktike Mini mund të bëhet e Juaja për vetëm 600 denarë!

Nëse akoma jeni në dilemë lidhur me kalimin nga cigaret tradicionale në pajisjet që janë trendi i fundit i teknologjisë, është koha e duhur për të shfrytëzuar çmimet e reja për të blerë pajisjen Tuaj të parë ISMOD ose për të ndërruar pajisjen që përdorni për momentin.

Urdhëroni në ismod.mk ose në Qendrën tregtare të qytetit, në ISMOD Store!

To top