NMate подарок во SCM!

Од денес, 15-ти декември 2022 до 10-ти јануари 2023 дојди на продажното место на ISMOD во Skopje City Mall и добиј подарок NMate уред!

NMate е еден од најуникатните уреди за загревање патрони од несогорлив тутун на пазарот. Самото ставање на патронот од несогорлив тутун NMate го препознава и уредот сам се активира со што и започнува сесијата.

Побрзај, количините се ограничени!

To top