ISMOD Store наскоро!

На 08.02.2023(среда) се отвора првиот презентациски-продажен салон во центарот на Скопје, во ГТЦ!

ISMOD Store, покрај комерцијалниот аспект, ќе има и друга димензија!

Направен е како пријатно ново градско катче, каде што сите намерници во пријатна атмосфера ќе имаат можност да испијат раат кафе, слободно да го користат просторот за работа, учење или добра книга, а тимот на ISMOD ќе ви помогне во реализација на вашата изложба, работилница, промоција и сличен вид настани. И тоа бесплатно!

Повелете!

To top