ISMOD Store vjen së shpejti!

Me datë 08.02.2023 (e mërkurë) hapet ekspozita e parë prezantuese-shitëse në qendër të Shkupit, në Qendrën Tregëtare të Qytetit!

ISMOD, Store përveç aspektit komercial, do të ketë edhe një dimension tjetër!

Është bërë si një kënd i këndshëm i ri i qytetit, ku të gjithë të interesuarit për një atmosferë të këndshme do të kenë mundësinë të pinë kafe, të përdorin lirshëm hapësirën për punë, studim apo një libër të mirë, dhe ekipi ISMOD do t’ju ndihmojë në realizimin e ekspozitën tuaj, mbledhjen e punës, promovimin dhe ngjarje të ngjashme. Dhe kjo është falas!

Urdhëroni!

To top