Кориснички упатства

Често поставувани прашања

Со ISMOD Nano може најмалку 20 патрони, а со ISMOD II Plus до 28 патрони со едно полнење.

Погледнете го упатството за употреба, ако сè уште не работи, контактирајте го нашиот тим за поддршка на клиенти преку е-пошта на contact@ismod.mk или пополнете го формуларот за контакт.
*Упатсвото за употреба може да го преземете погоре, во Кориснички упатства.

Да, имаме. За повеќе информации погледнете во делот со нашите производи.

ISMOD е алтернативен производ за полнолетни пушачи кои сакаат и бараат подобра алтернатива да престанат да пушат и уживаат во вистински вкус на тутун без многу непријатности од цигарите, како што се пепел или чад. Не е наменет за оние кои се откажале од традиционалните цигари или никогаш не пушеле.

ISMOD е паметен уред без чад кој користи софистицирана електроника за загревање на тутунот наместо да го согорува, и притоа ослободува аеросоли што содржат никотин.

ISMOD е наменет за користење со патрони од несогорлив тутун.

Не, не може да се користи со традиционални цигари. Уредите ISMOD се дизајнирани да работат со патрони од несогорлив тутун.

Не, ISMOD не создава чад затоа што не го согорува тутунот. Тој ослободува аеросоли во вид на пареа што ја гледате кога го користите уредот.

To top