Udhëzimet e përdoruesit

Pyetjet e parashtruara më shpesh

Me ISMOD Nano mund të ketë të paktën 20 fishekë, dhe me ISMOD II Plus deri në 28 fishekë me një karikim.

Shihni udhëzuesin e përdorimit, nëse ende nuk funksionon, kontaktoni ekipin tonë për mbështetjen e klientëve me email në contact@ismod.mk ose plotësoni formularin e kontaktit.                    *Mund ta shkarkoni manualin e përdoruesit më sipër, në udhëzuesit e përdoruesit.

Po kemi. Për më shumë informacion, shihni në pjesën e produkteve tona.

ISMOD është një produkt alternativ për duhanpirësit e rritur që duan dhe kërkojnë një alternativë më të mirë për të hequr dorë nga duhani dhe për të shijuar shijen e vërtetë të duhanit pa shumë shqetësime të cigareve, si hiri ose tymi. Nuk është i destinuar për ata që kanë hequr dorë nga cigaret tradicionale ose nuk kanë pirë kurrë duhan.

ISMOD është një pajisje smart pa tym që përdor elektronikë të sofistikuar për të ngrohur duhanin në vend që ta djegë atë, duke lëshuar kështu aerosole që përmbajnë nikotinë.

ISMOD është menduar për përdorim me fishekë duhani jo të djegshëm.

Jo, nuk mund të përdoret me cigare tradicionale. Pajisjet ISMOD janë krijuar për të funksionuar me fishekë duhani jo të djegshëm.

Jo, ISMOD nuk krijon tym sepse nuk djeg duhanin. Ai lëshon aerosole në formën e avullit që shihni kur përdorni pajisjen.

To top