Dyqani ISMOD në Qendrën Tregtare të qytetit, Shkup

Është hapur pika e parë e shitjes ISMOD, e vetmja në vendin tonë për shitjen e aparaturave për fishekët e ngrohjes prej duhanit të padjegshëm!

Dyqani ISMOD gjendet në qendër të Shkupit, në QTQ në katin përdhesë, në korridorin drejt kafeneve, mu përballë hyrjes së zyrave administrative të QTQ-së.

Ai përfaqëson një hapësirë shitjeje për konsultime dhe informacione të nevojshme për pajisjet ISMOD, si dhe për këtë lloj konsumi të produkteve të duhanit për të rriturit. Por kjo hapësirë është edhe konceptuale, ku të gjithë të interesuarit kanë mundësi ta shfrytëzojnë lirisht për punë apo studim, dhe ekipi i ISMOD Store do t’ju ndihmojë gjithashtu në realizimin e ekspozitës, workshop-it, promovimit dhe eventeve të ngjashme – falas. !

Dhe po, ne jemi gjithashtu miqësorë me manarët!

To top